Archive for June, 2009

java chip frappuccino perghhh..

Posted: Tuesday, June 23, 2009 in General

aina skg dah jadi duathlete :p

aina ckp penat tapi best.. betul tu. masa cross finish line dia tak cakap apa2 pun. muka penat gila. dalam keter baru leh borak. sampai rumah tak leh stop citer hahaha..

abg dia, hafiz tak mau join.. dia malas nak lari. so last saturday wa bawak dia & wife wa gi jejalan panjat gunung nuang hehehe.. berjaya gak sampai ke kem lolo.

hafiz, wife & shahida.. dah habis & boleh lagi senyum kira ok la tuuu..

sabtu dah panjat nuang so ahad kayuhhhhhh..

dapat la cover +/-88km start dari rumah > bt14 > bkt ampang > bt18 > peres > tekala > bkt hantu > bt14 > rumah.

maybe this wkend leh buat +/-100km kot. ada masa lagi ni.. century ride 19th july 🙂

Advertisements

cause i love you, whether it’s wrong or right..

Posted: Wednesday, June 10, 2009 in General

hehehe… wa registered & paid almost all event yg ada on July tapiiiiii.. yg wa betul2 nak join is Ipoh Century Ride. yg lain tu errr… :p

5th July – Mountain to Mountain Challenge Zon 2 – Gunung Besar Hantu
19th July – Siemens Run 10km & Ipoh Century Ride 160km
25th July – Shape & Men’s Health Night Run 11km

last 2 weeks wa start kayuh balik after about 2-3 month tak kayuh kat luar tu. so start from zero la & kumpul balik mileage.

memula +/-52km… pastu +/-55km.. naik sikit lagi +/-80km.. tak lama lagi ok la ni

this wkend tak kayuh la coz wa dah registerkan Aina for Kids Duathlon Clinic & Race kat Cyberjaya. age category 7-8 yrs old : 750m run – 2km bike – 400m run. for more info gi tgk kat www.trikidz.com.my