D90 in the house!

Posted: Monday, February 21, 2011 in Photography

wa dpt D90 ni last tuesday (15-02-2011). beli 2nd hand je.. thanks to shikin coz kasi wa very gud bargain – cari la kat kedai memane pun kat dunia ni confirm lu tak dpt harga & package mcm wa dpt.. luv u bai :p

pastu wa join Snap Attack photography class kemarin & semalam.. blajar basic functions & basic photoshop – layannnnnn..

nanti wa share kat u all hasilnya ek.. 1st nak try to login kat flicker dulu – fail la coz tak ingat password hahaha..

p/s – skg baru la boleh kasi active balik blog ni hihih..

Comments
  1. Jeli says:

    Ko beli dari Shikin tuh kira mcm brand new Bai sbb aku rasa shutter count less than 10k.🙂

  2. rosmanrahman says:

    Bro WELCOME to the CLUB!…wawahhh wa support u jadi photographer bro!..at least ada hobby lain yg leh menenangkan n mengkretifkan lu now nie!..cuma pesan wa be a gud n pro photographer ok..wen praktif,praktif cara pro..jgn gopoh gapah or terikut2 org sgt..create ur own unik style..go bro go..! Idup BACIN..aku doakan ko berjaya ok..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s