KL Bird Park

Posted: Monday, February 28, 2011 in Photography

KL Bird Park, originally uploaded by bacin5859.

last saturday kita org gi shoot out kat tmn burung.

dgn kit lens 18-105mm agak susah gak la nak zoom. so kena gi slow2 rapat dgn burung2 ni. if yg jinak tu ok le.. tapi yg hyper & tak leh duduk diam agak tension gak la. kita dah rapat2.. baru nak adjust focus, dia terbang la pulakkk..

overall ok la.. not bad for beginner mcm wa ni🙂

gambau burung2 yg lain ada kat SINI.

Comments
  1. Jeli says:

    Mantap bro. Tak sia2 aku suruh Shikin jual D90 dia kat ko.🙂

  2. rosmanrahman says:

    cool n sharp pic bro…tahniahh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s