Archive for March, 2009

trail running – bkt gasing

Posted: Monday, March 16, 2009 in General

smlm gi site visit ke Bkt Gasing.. recce trail. so nxt time leh datang lagi. best gak tempat ni.. drive pun tak jauh.

3-4 org rasmi kasut baru.. wa & AJ kasut sama siol :p

Julie.. guide utk ari ni

mamat baju biru tu posing je lebih.. tapi run tak habis pun :p

tgk kaki guide tu.. ketul2 beb

dah habis bergambau.. jom mamak

lepas kena drop & sesat.. mamat ni dok layan aweks kat parking

with Amir.. datang utk breakfast je hehehe..

p/s : last week masa Liverpool 4 – Real Madrid 0, fans MU ckp “dgn team bodoh leh la menanggg..” so wa nak tanya ni.. lepas Liverpool 4 – MU 1 apa citer??? if Real Madrid team bodoh, MU team apa??? hahahahahaha.. tak menang league pun tak apa daaa.. janji dapat kalahkan MU. puas hati siol :p

Advertisements

oakley minute 2.0

Posted: Tuesday, March 10, 2009 in General

Sunday 8th March 2009. Kemensah, Ulu Klang. Mileage 20km. dah 2 minggu berturut-turut kita org kayuh kat sini. so far the bestest trail kat Klang Valley.

dgn kiraan 1.. 2.. 3.. kembangkan hidung masing2 seluas yg mungkin

ok skg ada rasa lebihan udara tak kat mane2??

tolong bai.. kita org nk balik ni bai. ok wa janji nxt wk kita dtg lagi ye.

perghhh.. terasa mcm tgh shooting nak buat cover album siol. errr.. ada mcm album ekamatra tak? kayuhan kecundang hehehe..