fuhyooo.. mtb rockkk..

Posted: Saturday, May 24, 2008 in General

mountain bike wa dah bersawang & terbiar selama 2-3 tahun…

pagi tadi buat sekian lamanya tiba2 telah beraksi kembali perghhh.. best siol🙂 melepaskan rindu di dalam hutan hihihi..

off-road about 10km kat Bandar Mahkota Cheras wa cakap lu memang world laaa.. thanks to org2 BMC. boleh kata 90% to 95% singletrack.. tak caya tanya Pak Lah. if video dah upload nanti wa kasi lu org tgk la.

emmm.. masa wa tgh carik brg2 mtb wa kat stor semlm tetiba wa jumpa benda2 ni.. sila tgk gambar di bawah & cuba carik apa yg agak luar biasa kat climbing equipment wa tu?

yeszaaaaaa.. kelihatan masih baru, jarang digunakan & dijaga dgn baik oleh pemiliknya – wa la tu🙂

guna ukt rock climbing entah brapa kali wa tak ingat emmm.. guna utk adventure race pulak 2-3 kali aje kot.

wa rasa mcm nak jual la semua benda tu. nak simpan pun nak buat apa. wa pun dah errr.. (rahsia)

wa beli semua2 tu kalau tak silap dlm $500 hingga $600 gak la.

yg ni seat harness – brand Ocun : Zeeper size L (31″-33″)

yg ni pulak.. 2 locking carabiners – brand Lucky : Competition

figure eight : brand Singing Rock

2 slings : brand Ocun & 1 prussick cord

wa mau jual semua satu kali.. satu kali wa mau jual semua.. semua sekali wa mau jual hihihi..

harga??? wa tak tau.. lu kasi wa tau. if ok wa kasi ON. if tak ok wa simpan laaa..🙂

 

Comments
  1. mi says:

    scott racing size brape? 12″ ringan tu…

  2. bacin says:

    uit.. 12″ tu anak aku punya daaa.. aku punya up sikit.. 14″ hihihi..

  3. ros aka jaja says:

    mtb ada lagi tak???apa specs?bile barangan climbing set kau beli???kalo aku nak beli brgan climbing set ko rm200 ko berani jual?

  4. Aini says:

    cantik grille rumah kau hahahaha

  5. KNizam says:

    heheheh masih baru la benda2 tu semua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s