powerman 2006 – part 1

Posted: Monday, November 13, 2006 in General

ramai gang elit datang malaysia tahun ni. semua world class.. ada yg 1st world ranking la.. ada yg 1st ranking ITU world duathlon series la and mcm2 lagi la.. bila tgk bike masing2 perghhh terliur beb.. mcm boleh terbang hihihi..

yg pempuan pun sama gak.. tapi kimbeley tak datang la pulak.. wa dengar dia sakit perut.. but awek ganas pujaan hati wa ada hihihi..

memula wa plan nak bawak the whole family gi lumut *bunyi mcm besar je kan* bersukan sambil melancung.. but on wednesday my wife cakap kakak dia from johor nak datang rumah on friday until sunday kot. so wa pun cakap ok lah.. no problem wa gi sorang.. next time je la gi jejalan.

ari jumaat petang wa sampai lumut.. lepak hotel sesorang, tetiba razman call dia kata kawan dia dari selama nak race gak but no place to stay. wa pun offer tinggal dgn wa.. ada gak la kawan nak borak tak la bosan sgt.

to be continue..

Comments
  1. purpz says:

    feeewwiiittt!!! so, apa perasaan anda skrg dpt race bersama org terer2 nih? hang pon kira terer la gak.. tahniah atas kecemerlangan anda!!

  2. stupe says:

    bacin…

    how did u do in the race? i jeles pasal tak dapat tidur dgn hang macam tahun lepas….
    😦

    jeles teramat sgt pasal tak dapat race!

  3. kapchai carbon says:

    woooo.. patut la wa nampak lu kat depan massage parlour kat lumut jumaat malam tu. ping pong massage ye. temberang la konon bini tak dapat datang la, kak ipar datang laa….. suuudddaaahhhhh. berapa minit/jam lu shave ngan ZOOT suit baru tu beb?

  4. wendy says:

    apala…intro pro ni banyak2…cete sket je. cis…nasib baik tak bawak wife. kalo tak, takleh usik2 amoi…hehe zoot ko lawa la. i like blue…

  5. bacin says:

    purp : terasa mcm pro la.. pro-gol hihihi..

    stupe : hahaha.. nanti kita buat race haram kat putrajaya khas buat kau

    kapchai : zoot tu best siol.. tapi add lagi 30min dari thn lepas punya time hahaha

    wendy : boss dok kacau laaa.. tak sempat nak tulis *tak ada idea sebenarnya* zoot je yg lawa ke.. aku?? hahaha

  6. weh … they forgot to put this :

    Padil Bacin, MALAYSIA

    Current top pro-gol in Malaysia, this seasoned duathlete has been involved in various sports like triathlon, duathlon, adventure race, netball and batu seremban. Hardworking Bacin will give the women athletes a run for their money. Currently sponsored by Zoot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s