50/50..

Posted: Monday, August 21, 2006 in General

1st 3hrs je bersemangat buat kerja kat opis.. lepas tu bosan. kaki still ada rasa lengoh2 sikit effect dari long run semalam.. tetiba kepala otak wa ni terfikir – if 20km dah rasa mcm nak mampusss.. how about 42km nanti?? or after 20km.. apa akan jadi lepas 42km??

kenapa before this buat long run rasa syok.. tetiba semalam struggle nak habiskan 20km.

kenapa wa rasa mcm tak ready je kali ni.. masa 1st marathon last march tak mcm ni.. masa tu wa feel good.. confident & wa tak sabar nak tunggu race day. Bila race baru tahu langit tu tinggi ke rendah hahaha..

arghhh.. ada 19 ari lagi. belasah je laaa..

oii kengkawan and awek2 semuaaa.. this weekend birthday wa.. so tak nak kasi hadiah ke kat wa?? kasi la benda yg murah2 i.e. swimming cap ke.. goggle ke.. running cap ke.. race belt ke.. hihihi.. wa suka dapat barang free ni :p

p/s : wa upload 2 lagu lagi kat Click PLAY to listen.

Comments
  1. Faie says:

    BAIK punya hinting. Hahaha … weh, this Sunday kalau jadik buat long run, aku belanja nko teh tarik secawan. Nak???

  2. aku la says:

    pak maon!! biar semput skrg, jgn semput masa race day.. takpe, nanti aku ‘escort’ nko masa race ekk..

  3. stupe says:

    giler..dah brapa muda this wekeend? ada naik pangkat ke next age group ke tak?

  4. bacin says:

    faie : ok this sunday ON.. teh tongkat ali hihihi..

    purp : yeaaa.. ok but nanti hang jgn laju sgt.. aku dengar hang skg power

    stupe : hahaha.. belum naik pangkat lagi daaa.. muda lagi hihihi..

  5. jaja says:

    sekali dia siap list awal2 hadiah apa nak daaa, apa daaa :p hari ahad/sabtu? selamat tiup lilin besday kek sambil lari 20km yek, hehege

  6. Aini says:

    bac,

    happy burfday in advance🙂

  7. buncit says:

    aku hadiahkan ucapan tulus ikhlas daripada saya…. selamat hari menjadi-jadi….

  8. daku says:

    maner ader laju dahh.. ni kira race penutup seblom posa.. sure aku selow2 punye.. eh, race dah diawalkan stengah jam kan?? kalo x, masak hangus le penyamun2 marathong sumer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s