ipoh mali.. main banyak bunyi..

Posted: Tuesday, July 18, 2006 in General

perghhh.. in july ni banyak betul event.. almost every week ada je benda nak buat. last sunday wa join ipoh mtb fellowship ride kat tambun.. tambun and tembam.. bunyi dah dekat dah tu.. mesti best kan?? hihihi.. memang best ooo.. 45km offroad trail yg stim sesangat. flag off kul 8.00am and wa sampai kat finishing line lebih kurang kul 12.05pm. wa tergolek sekali kat dalam hutan tu bila tayar depan masuk lobang kat titi kayu. sib baik tergolek dgn cara handsome.. kalau tergolek dog maybe akan memalukan seumur hidup wa hahaha..

kita org tinggal kat sini la.. tambun inn.. kat luar mcm panggung wayang zaman p ramlee but sib baik kat dalam bilik cun and siap ada astro lagi.. saturday nite layan af4 hihihi.. kat tv2 ada konsert jamal.. layan sampai midnite.. hidup jamal.. hahaha..

errr.. bang, nak tanya sikit.. disk ni kalau burn mp3 boleh muat berapa lagu yek..??

laif, azmar, izwan & sapari..

500++ rider datang dari merata pelusuk malaya..

makkk oiii.. muka serious tu.. yg sebenarnya tengah terkemut kemut tahan berak.. hahaha..

banyak sungai lelawa dlm hutan tu.. dah start ride terlupa nak amik gambar daaa.. yg ni dari camera shakir.

road block.. dah habis ride dapat souvenir

yg ni bukan amoi jual limau tambun ok.. this is wendy.. kat tangan dia tu ada list tukang urut.. lepas habis ride korang boleh amik contact no. kat dia.. hahahaha..

banyak tenaga dah habis tadi beb.. kasi reload balik kaw kaw punya..

alamakkk.. gulp.. gigi palsu aku..

tadi aku guna lapan juta calories utk sampai ke finish line.. skg ni baru loading balik 0.000001%

bila nak habis makan daaa.. aduhhh.. perut cramp nak buat mcm mane ni..??

harap maaf.. yg sampai lambat sila amik nombor kat wendy..

alamakkk.. pd international triathlon lagi 4 ari..!!

Comments
  1. wendy says:

    aku rasa kan tajuk blog ko ni kena letak “citer lawak and citer macam sial!” instead of “citer macam real and citer stim”

    hahaha…apasai ko macam tikus taknak bergambar bersama aku?

  2. ajeep says:

    oooooooooo bacin pemalu rupanya!!!! wei, tu wendy dok berdiri steady je, kenapa tak tepuk bontot dia? hahahahahaha!!!! cerita macam sial!!!

  3. Aini says:

    aku balik kampung wkend baru ni.. teringat gak ada fellowship ride. so aku gi ipoh.. tapi pekena nasi beriyani la hehehe.. bukan sbb nak join korang😛

  4. princessren says:

    nxt yr aku join ko bacin.. nxt yr yek.. jgn lupa i tau😀

  5. jaja says:

    korang punya muka penat real giler ok, klakar muka sorang

  6. KRI CYCLING TEAM says:

    Dear Cyclists
    2009 KRI Century Ride is back!(100-mile)
    We like to invite yours to take part in this unique ride n discover the natural beauty of Perak in an exiciting way..
    The sense of achievement as you take part on the final mile and cross the 100-mile finish line at last will more than make up for any hardship endured.
    We do not promised tat it will be easy, but we do promise tat it will be an experience to cherish forever!
    Check out details at
    http://www.kricycling.com and register now!
    Contact no 016 520 5222 / 019 5599438 / 012 5068369

  7. azrul says:

    aloo.. bro ipoh.. saye budak MTB baru ni.. nak carik member.. saye budak klang… tapi kalu hujung mgu balik kampung org umah, sanggap semacam sbb x dpt nak kayuh gan member2 biasa.. lepak kat kampar jumpe rider rood bike la plk.. kalau bro ipoh sudi nak kawan krmla con. number kat saye ni… 019-3300742(azrul) atau email kat royalmalay122@yahoo.com tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s